Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit reprak k telefonu

Od: jarekparek odpovědí: 3 změna:
Dobrý. Chtěl bych se zeptat. Mám k dispozici tyto 2 reproduktory, a chtěl bych je pripojit k telefonu huawei p8 lite. Poradíte prosím?
Jak připojit reprak k telefonu
Jak připojit reprak k telefonu #2
Jak připojit reprak k telefonu #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no, to je jednoduché, vezmete kabel s JACK 3,5 konektorem na konci, na druhý konec připojíte zesilovač s vhodným výkonem (2W postačí) a s vhodnou impedancí (pokud budete reproduktory zapojovat paralelně, ideální by byl 4 ohm). K zesilovači připojíte vhodný napájecí zdroj či akumulátor a můžete poslouchat. Ještě lepší by bylo na malý reproduktor zapojit do série alespoň kondenzátor pro odfiltrování nízkých frekvencí a sehnat si k tomu ozvučnici.

Jinými slovy, když si koupíte reproduktory za pár stovek k počítači, budete mít za podobně peněz mnohem více muziky, a taky stereo.

planetka*
hodnocení

0x

Také jsem to zkoušel jak zde popsáno- připájel jsem k repro konektor 3,5 Jack asi jsem něco zblbnul-zvuk pískal chrčel tak jsem se na to...a koupil tento malý Repro(Dobrý na cestování).

Jak připojit reprak k telefonu #4
vernon
Nelze připojit jack přímo k reproduktoru. Hrálo by to potichu a přetěžoval by se zesík telefonu. Musí tam být externí zesilovač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]