Dobré ráno, uvažuju nad koupí nového telefonu a nevím dvě věci: Pokud má telefon čtečku otisku prstu pro vstup do telefonu,je nutné ji používat nebo si můžu telefon otevřít i jinak? Jsem paranoidní a nechci nikomu doplňovat databázi. A pokud má telefon kovové tělo,musím se asi připravit na slabší úroveň tlf.a GPS signálu... Moc díky za info
Tak ta paranoia byla myšlena jako žert Ten způsob odemykání se mi prostě nelíbí. Šlo mi o to,zda můžu v nastavenich vypnout tu možnost či nutnost,přihlašovat se otiskem prstů. A ještě bych poprosil o osobní zkušenost někoho,kdo vyměnil plastový přístroj za kovový,jak to měl pak se signálem.Diky
Pouzivat ji nemusite, notebooky ji maji taky. Nevim ci databazi mate na mysli, ale PCR by jste na 1.000.000% urcite nedoplnoval. Docela mne fascinuje, jak lidi, kteri nic neprovedli se boji nejake kontroly ci spoluprace s policii a na druhou stranu vsude na potkani rozdavaji sve osobni udaje a udaje o domacnosti apod. kde komu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.