Ahoj chtěl bych si udělat takový to že když se toho někdo dotkne nebo to zmáčkne tak mu to dá el.ránu . poslal by mi prosím někdo návod nebo schéma? Diky
Jo může to být pěkná legrace. Ovšem do té doby, než např. "dotčená" osoba bude mít slabší srdce. Potom z toho může být úmyslné poškození zdraví s následkem...
Kup si zapalovač (ne ten s kolečkem) a vydělej z něj tu součástku pod tlačítkem - jiskra .. takový obdelníček, když ho zmáčkneš a budeš držet kovový kontatk který na něm je dostaneš ránu.
Jo jo, taky jsem měl kdysi dávno (když jsem se začal zajímat o elektriku, někdy ve 14 letech) podobný nápad. Navinul jsem si cívku potřebných parametrů, tu jsem schoval společně s tlačítkem a plochou baterií v kapse. Od toho jsem vedl pod oblečením tenké dráty rukávem do speciílního prstýnku. Pak jsem při podání ruky v kapse druhou rukou stiskl tlačítko... Chvíli to fungovalo. Přesně do doby, než se prosekla nevalná izolace drátů a při stisku tlačítka v kapse jsem obdržel šerednou ránu do zad . Od té doby mě podobné nápady opustily .
Měl jsem šikulku spolužáka, který už ve dvanácti letech ze sítě nabíjel elektrolytický kondenzátor a potom podával druhým ruku, na které měl přilepené dvě elektrody. Potom si ho druzí podali... Je to nebezpečná hračka, zapomeñ, dokud není průšvih.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.