Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit náhradní díly na pračky, sporáky?

Od: jw odpovědí: 2 změna:

Kde koupit náhradní díly na pračky, sporáky?

Náhradní díly na pračky, sporáky, bojlery, vysavače a jiné domácí elektrospotřebiče. Hodně lidem se stává, že jakmile v domácnosti přestane fungovat elektrický spotřebič a chtějí si ho svépomocí opravit, nevědí kde hledat. Na internetu je dnes spoustu eshopů, které zabývají náhradními díly, ale málo takových, které opravdu vedou a mají skladem široký sortiment náhradních dílů na elektrospotřebiče. Dnes již naštěstí díky internetu jsou tyto obchody více k nalezení, protože málo které město má k dispozici takovou prodejnu. V tomto článku chci uvést jeden konkrétní eshop www.elektrahk.cz který mi vyšel velice vstříc a který hlavně má oproti jiným široký sortiment náhradních dílů a lze si tudíž vybrat při lecjaké opravě. Ono je hezké, že různé obchody vedou základní díly, ale například bez těsnění se pouštět do vyčíštění bojleru je holý nesmysl. A to už málo který obchod vede. Takže ještě jednou na závěr uvádím adresu shopu www.elektrahk.cz a doufám, že vás nezklame, tak jako mě.
S přáním, aby vám doma vše šlapalo
Jana Wagnerova

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Domluvte se s prodejcem této techniky u vás kde bydlíte. Provádějí rozvozy nových spotřebičů do rodin a obyčejně si vezou do skladu ten starý. Mívají toho tam dost. Můžete navštívit i sběrný dvůr, který určitě poblíž máte.

doplněno 01.05.09 12:49:

Jinak co se týče těsnění a různých nových komponentú, mám prodejnu v Brně na Václavské, zatím se nestako že by něco nebylo. Ale zase to nemůže být pračka z roku 1957:D.

hodnocení

0x

V každém městě je opravna a oni vám poradí, popřípadě prodají náhradní díly. Takto to dělám s DRRK. Objednám koupím a opravím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]