Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám DVD mikro systém philips BTD2180. V něm mám klasicky připojený reproduktory do svorek. (jen ty repro, které jsou originál) Dále ho mám propojený s televizí Samsung žlutým audio kabelem. Jak mám docílit, aby zvuk z televize hrál přes tyto repráky? Dnes jsem byl koupit v elektru cinch kabel 2krát zástrčka <----> 2krát zástrčka. Bylo mi řečeno, že to bude fungovat, ale bohužel nefunguje. Děkuji všem co poradí.. V elektru jsem naprostý lajk
Dobrý den, kabel, který jste si koupil, tam fungovat nebude, resp. TV má pro CINCH audio vstup. Ideální by bylo vytáhnout zvuk ze sluchátkového výstupu (pokud ho TV má někde na boku) kabelem konektor JACK na 2x CINCH a do AUX v "hifíku". Zdravím!
doplněno 18.01.16 21:57:No, hlavně si najděte v TV ten výstup na sluchátka - potom už by neměl být problém.
jde to přes ten optický výstup z TV a převodník na analog , nebo koupit SCART redukci a přes tu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.