Nejste přihlášen/a.
Jak ho tedy ovládnout elektronicky a potom ho sundat .Aby Vás nešmíroval a nekoukal do soukromí.
Promluvit si s psychoterapeutem ohledně paranoi.
Promluvit si s majitelem, že ti to vadí.
Well, to, že mi nad zahradou lítá dron, ještě zdaleka neznamená, že mě někdo šmíruje. Sousedovic kluk si hraje, má radost z toho, že mu to lítá, má plný ruce s ovládáním a ještě se má starat, jestli náhodou někomu nepřeletěl přes pozemek? A proč si vlastně tazatel myslí, že ho někdo šmíruje? Většina těchhle lítátek ani žádnou kameru nemá. A co by asi na jeho pozemku našmíroval? Zbytky listí, složené dřevo, slepice? Tazatelova reakce mi připadá přehnaná (možná jsem se trefil?)
Pokud je to skutečně dron s kamerou, tak zamávat, dát najevo, že o něm víš, a ho to stejně za pár dní přestane bavit a bude pokoj.
Vy snad nejste normální.Všude Vás šmírují.I nad Vašimi pozemky.Nemají tam co dělat.
Tak nepište netechnické blbosti.Každý si koupí nějaké šmírovadlo a obtěžuje druhé.
To už tady bylo.Hrůza.Asi jste to nezažili.Fuj.
Tak třeba mě nikdo nešmíruje. Žádný vrtulofon nad mými pozemnky nelétá.
Co ti brání, si taky tedy koupit šmírovadlo a šmírovat, kdo tě šmíruje.
No dobře,dobře Ládine.Pstruha jsem stejně nechytil(zatim) A nikoho jsem vulgárně nenapadl.
Jen jsem ostře vyjádřil svůj názor.Odpovědi jsou k ničemu.Co takhle právní rozbor.?Kdo to svede?
Proč bych měl být označen za paranoida.To snad ne.
Je to porušení pravidla?
Jistě Ládine.Není ale důvod mne označit za paranoida, to je porušení zcela jednoznačně.Nebudu to rozebírat..
Pokud ještě umím číst, tak tě nikdo za nic neoznačuje. Jethro to uvádí jenom jako jednu z možností řešení nastoleného problému.
Pokud letí 100m a výš tak tě asi nešmíruje.A šel bych za mím a viděl bych kde bude majitel.Pokud se to nepovede napoprvně - přeletí li rychle tak mu příště nadběhněte.
1. Parskometem z Hvězných válek.
2. EMP raketou
3. Mohl by stačit i EMP puls z běžné jaderné pumy, ale to musíte vyzkoušet.
4. V dohledu bude operátor, tak mu domluvit.
A neóóó : alljammers.com/...
Pokud ti někdo naschvál lítá před okny a dělá to tak pravidelně, tak mu to sestřelte nebo majitele propleskněte, ale pokud to je jednou za čas, tak si majitel asi jen opravdu hraje a pokouší se o zvládnutí letu. To, že občas přeletí nad vaším pozemkem bych nijak nehrotil. Nás taky sleduje družice, podle které zemědělský příslušný orgán zjišťuje, zda jsme správně zasili, zda máme zasetou správnou plodinu, jedtli jsme někde neubrali nebo nepřidali atd atd a to se z toho mám podle vás zbláznit?
Prostor nad vaším pozemkem je váš. Ptají se vás provozovatelé letadel, satelitů nad ním přelétávající? Budete je sundávat? Jak víte, že má kameru? Na toto se ptejte uoou.cz, kontaktujte úřad pro civilní letectví. Podíval jste se to zákona o civilním letectví?
No, já bych zašel za majitelem toho dronu s fleškou, jestli by mi nemohl nahrát můj pozemek z ptačí perspektivy, tím taky zjistíš jestli má vůbec kameru. Tyhle hračky mají vysílač a přijímač v rozsahu určitého frekvenčního pásma, to se dá zjistit na netu nebo u prodejce, pak jen stačí mít silnější vysílač, ale tohle bych neřešil, tedy, pokud mi v létě nebude dronem očumovat ženu a děti.
Hlavně nechoďte v létě se ženou a dětmi někam k vodě - mohl by je tam někdo očumovat, a dokonce v plavkách
Samozřejmě to tak bylo myšleno.Dům ,pozemek u bazénu rodina a nebo jenom holky.Objevuje se
neustále dron načumuje.Je již vyspělejší, protože jede na dálku přes kamery.Majitele jen tak nechytnete.
Neni to malé letadélko.Jak dlouho si to necháte líbit?.Sundáte ho..Jaká je pointa do budoucnosti.
Každý bude mít PC a svého Drona.Ti schopnější budou mít v garáži připraveného útočného Drona.
Viz videa.Kupte si tedy svého Drona.
Přírodní cestou. Například nizozemská národní policie cvičí pro odchyt dronů dravce. Viz článek na electronicproducts.com/...
Tím pouze doplňuji předchozí příspěvek rádce jethro.
Zajímalo by mě jak řeší posekání orla vrtulí... Nebo že by měli pancéřování?
Na sundání je nejlepší brokovnice (což je problém), z těch domácích asi prak, kuš, luk, vrhací stroj..., střílet nejlíp něco do čeho se zamotá vrtule, např. šíp s provázkem. Vrhací stroj na síť proti ptákům. Vzduchovkou to trefí leda biatlonista. Nebo s klackem běžet na operátora, sebrat mu vysílačku a dron pustit na zem.
A sundaval bych jen ty co opravdu šmírujou např. dceru u bazénu, jinak ať si lítaj...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.