Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MOBIL SAMSUNG GT-E2652W Nekomunikuje s PC

Od: dreamer1966* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, MOBIL SAMSUNG GT-E2652W (dual sim) se mi nezobrazuje při připojení k PC. Na mobilu se zobrazí "je zapnut režim Samsung Kies,ale nic se neděje.Zkoušel jsem nainstalovat Samsung Kies do PC,ale pořád nic.Nevíte někdo co s tím? Díky za případnou odpověď.

MOBIL SAMSUNG GT-E2652W Nekomunikuje s PC

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

na mobilu není zapnuté úložiště, pohledat v menu, nebo stáhnout odshora lištu a tam by mohlo být

dreamer1966*
hodnocení

Jsou tam možnosti : Samsung Kies

Velkokapacitní paměť

Zeptat se na připojení

Jelikož ještě nemám SD kartu,nastavil jsem Samsung Kies (což by měla myslím být paměť v telefonu) a nic to nedělá,tak nevím. Jinak díky za odpověď

111®

tak asi ta velkokapacitní paměť

vernon
I malý dítě by to pochopilo...
dreamer1966*
hodnocení

Myslím,že by nemělo být podmínkou mít SD kartu.Telefon má taky svoji paměť ne? Malé dítě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]