Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnutí baterky

Od: emilka12* odpovědí: 6 změna:

Dobry den.Prosím o radu.Mám chytry telefon Lenovovo A 1000 .Několikrát se mě podařilo jen tak zapnout baterku.Ale jak se zapíná a vypíná pro použití-nemužu na to přijít a v manuálu to není popsané.A druhá rada.Manžel má stejný telefon a oba jsou připojení na wifi a zaregistrovaný na moje jméno.Když z jednoho telefonu vytočím číslo tak na druhym to nejde přijmout .Skoušela jsem to na krátkou vzdálenost.Dekuji za rady :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivvs
hodnocení

0x
Ted nevim jestli si delate srandu nebo ne...
emilka12*
hodnocení

A proč bych si dělala srandu?

ivvs
Tak baterka se podle me zapina pomoci aplikace. A jeste me zajima, ten hovor se neda prijmout ani kdyz manzel vola vam? Takze zadny hovor nemuzete prijmout? Na displeji se sice objevi ze nekdo vola a vy nevite kam kliknout, mam pravdu?
emilka12*
hodnocení

Ani na jednom telefonu nejde přijmout hovor.Vím že mám tupnout na zelený telefon ale nepřijímá

doplněno 17.01.16 21:42:

Už jsem na to přišla.Blbej chytrej telefon*zed*

doplněno 17.01.16 21:51:

Baterka se zapíná a vypíná při zaplej obrazovce tlačítkem menu.Blbej chytrej telefon *zed*.A návod nikde *ee* děkuju vám za snahu a doufám že jste strávili večer lépe jako já *pivo*

ivvs
Bojim se, ze tupnout nepomuze. Musite ten zeleny telefonek presunout pohybem doprava... Tak se zvedaji hovory...

ovczaak*
hodnocení

0x

odpověď ivvs by mohla sedět. k té baterce,mám to na samsungu tak,že když zhasnu display a hned zmáčknu hlasitost plus,zapnu baterku,minusem vypnu.není to u lenova podobné?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]