Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuji poradit co do obýváku místo televize
Představte si klasickou moderní obýbací stěnu s těmi poličkami a skřínkami na stěně a dole na zemi tu dlouhou nízkou skřínku.Vše bude působit jako normální obývák kromě té škřínky dle na zemi,nebude tam televize televizi nechci protože jsem jí měl jako dítě zakázanou takže mě nebaví,neodrostl jsem na ní,nevydržim na ní koukat,samá reklama a krimi a nic zajímavého prostě mi nic neříká.
Přemíšlel jsem dát tam jen maketu telky,nebo nejakou nefunkční,jenom jako Jelikož pravá by byla pořád vyplá
a nebo tam dát PC a monitor a ovládat na dálku,ale nevím jestli 20" monitor bude z cca.2,5m čitelný,jelikož internet a hudbu používám každý den tak,jako někdo jiný telku
Tak co myslíte?
Díky
Dal bych tam 100..120 cm telku jen jako monitor. U TV taky nevydržím, ale na internet, stažený film, fotky a tak je to dobré.
Nebo pokud toto vyloženě vadí, tak něco, na co se dá koukat. Akvárko je fajn, ale při této veliosti to není sranda se o to starat. Napadá mě třeba udělat si takové velké placaté terárium s květinami a třeba kudlankou, nebo něčím podobným ne moc náročným.
jj to bude asi nejlepší mám stylové itx pc tak bych to tam fláknul a ovládal bezdrátově nějakou to klávesnicí i.ebayimg.com/...
Zvířata žádný nechci,je to jen věznění je držet v terárkách,klecích atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.