Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co do obýváku místo TV? TV nechci

Od: mases* odpovědí: 12 změna:

Ahoj potřebuji poradit co do obýváku místo televize :)

Představte si klasickou moderní obýbací stěnu s těmi poličkami a skřínkami na stěně a dole na zemi tu dlouhou nízkou skřínku.Vše bude působit jako normální obývák kromě té škřínky dle na zemi,nebude tam televize :) televizi nechci protože jsem jí měl jako dítě zakázanou takže mě nebaví,neodrostl jsem na ní,nevydržim na ní koukat,samá reklama a krimi a nic zajímavého prostě mi nic neříká.

Přemíšlel jsem dát tam jen maketu telky,nebo nejakou nefunkční,jenom jako :-D Jelikož pravá by byla pořád vyplá

a nebo tam dát PC a monitor a ovládat na dálku,ale nevím jestli 20" monitor bude z cca.2,5m čitelný,jelikož internet a hudbu používám každý den tak,jako někdo jiný telku :)

Tak co myslíte?

Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

17.01.16 12:32
hodnocení

1x

Akvárium

hodnocení

1x

Dal bych tam 100..120 cm telku jen jako monitor. U TV taky nevydržím, ale na internet, stažený film, fotky a tak je to dobré.

doplněno 17.01.16 12:41:

Nebo pokud toto vyloženě vadí, tak něco, na co se dá koukat. Akvárko je fajn, ale při této veliosti to není sranda se o to starat. Napadá mě třeba udělat si takové velké placaté terárium s květinami a třeba kudlankou, nebo něčím podobným ne moc náročným.

vernon
hodnocení

1x
Dal bych tam normální televizi, ale připojenou k počítači a využitou tedy pouze jako monitor. Nebo rovnou Smart TV. Běžné počítačové monitory jsou příliš malé.
mases*
hodnocení

jj to bude asi nejlepší mám stylové itx pc tak bych to tam fláknul a ovládal bezdrátově nějakou to klávesnicí i.ebayimg.com/... :)

Zvířata žádný nechci,je to jen věznění je držet v terárkách,klecích atd :(

hodnocení

1x
Normalni velkou tv klidne 110 ci 120tku. Ktomu pc + klavesnici a mys bezdrat a je to.
mases*
hodnocení

ale kde s tou myší budu jezdit?Po sedačce?

Po stehně partnerky. ;)

Klidne , to uz necham na vas.
Klidne i po stehne partnerky a muzete i klikat na jeji mysku.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj.

Boha, to je zase téma. Dej si tam mravence za sklem v písku.

hodnocení

1x

já bych si tam dala velké osvětlené akvárium - a nebojte, velké akvárium není náročné na údržbu a výsledky jsou lepší než v malém, ale co je hlavní - ten úžasný relax, koukat na rybičky místo telky :)

pt®
hodnocení

0x

biokrb, obraz...*nevi*

hodnocení

0x
Želvárium.
Je úžasné,doporučuji ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]