Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký nejlepší software do mobilu?

Od: telefonsoftware odpovědí: 14 změna:
Ahoj nemáte zkušenosti? Nemůžu Se rozhodnout jaký si stáhnout ( 360boost?cleanmaster?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejlepší je pivo, chleba a domácí uzený. ;)

doplněno 15.01.16 23:09:

Abych si tedy nědělal jen legraci, tak jak píší níže. Trvale nainstalované a aktivní podobné aplikace víc škodí, než pomáhají a navíc často začnou prudit reklamama, nebo obtěžují všelijakými hláškami a dotazy. Lepší ccleaner, nebo podobný. Spustit jen jednou cca za 14 dní až měsíc a rychlepryč, nebo zmrazit.

Jo, tohle nemá chybu.

Já si v mobilu moc chválím a:drake

Ovšem, co se hodí tobě, to opravdu těžko říci.

telefonsoftware
hodnocení

Můžete mi sem dat odkaz na stáhnutí?

Klasicky na Google Play. Ale asi budeš zklamanej, vůbec to není aplikace na nějaký zázračný zrychlení, či automatický čištění. Tyhle aplikace, kromě Ccleaneru nepoužívám ani na kompu, natož v mobilu.

Je to na geocaching *smich**smich*

telefonsoftware
hodnocení

Aha :D :D tak souhlasim s kolegiem co navrhuje ccleaner
telefonsoftware
hodnocení

Jo ccleaner je to nejlepší řešení

hodnocení

0x

Tyto aplikace jsou totální zbytečnosti. Stáhněte si do mobilu ccleaner a jednou za čas (týden, dva týdny, měsíc) promažte dočasné soubory (cache). Žádné zázračné boostery, killery a cleanmastery nedoporučuji používat, většinou telefon spíše zpomalí a jejich přínos je nulový. Vlastní zkušenost.

telefonsoftware
hodnocení

Myslíte ze se pul miliardy lidi mýlí?

Ono se mýlí mnohem více lidí než jen půl miliardy. Ale věřte komu chcete, prostě tyto killery ani nemůžou fungovat. Teoreticky by mohly, pokud by dokázaly zabránit opětovnému automatickému spuštění aplikací, což bez ROOTu nedokážou, ale takhle jen zabijí pár aplikací na pozadí a ty se okamžitě spustí znovu, protože Android je nastaven tak, že v paměti udržuje (pokud není paměť potřeba pro jiné aplikace) i aplikace právě nepoužívané z důvodu případného rychlejšího načítání. Používal jsem asi půl roku Clean Master s pocitem, jak to skvěle funguje, čistil jsem každou chvíli... Potom jsem ho odinstaloval a paradoxně se mobil zrychlil (ubyla aplikace, která stále běžela na pozadí) a taky se zvýšila, i když samozřejmě ne o moc, výdrž na baterii.

doplněno 15.01.16 23:14:

něco na večerní čtení, pokud nechcete věřit mě, zkuste věřit aspoň výrobci samotného Androidu ;)

svetandroida.cz/...
svetandroida.cz/...

telefonsoftware
hodnocení

Jo mate pravdu stačila by samotná aplikace ccleaner atod je vše ;D

Mýlit se klidně může i pět miliard lidí. ;)

hodnocení

0x
Taky jsem k těm superhyper čistotokilerům skeptický. Nejlepší prevence použitelného mobilu je selský rozum.
vernon
Samozřejmě. Zvlášť když se třeba zrovna ccleaner chová jako virus...

bour
hodnocení

0x

Software k čemu? Pro konkrétní použití? Nebo jen tak hledáš nejlepší software? T je ztráta času pak si do mobilu hledat software, abych ho tam měl jenom, že ještě nemám aplikaci na menstruační kalendář nebo atlas noční oblohy nebo jízdní řády Jevíčka, když to nepoužívám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]