Nejste přihlášen/a.
Nejlepší je pivo, chleba a domácí uzený.
Abych si tedy nědělal jen legraci, tak jak píší níže. Trvale nainstalované a aktivní podobné aplikace víc škodí, než pomáhají a navíc často začnou prudit reklamama, nebo obtěžují všelijakými hláškami a dotazy. Lepší ccleaner, nebo podobný. Spustit jen jednou cca za 14 dní až měsíc a rychlepryč, nebo zmrazit.
Jo, tohle nemá chybu.
Já si v mobilu moc chválím a:drake
Ovšem, co se hodí tobě, to opravdu těžko říci.
Tyto aplikace jsou totální zbytečnosti. Stáhněte si do mobilu ccleaner a jednou za čas (týden, dva týdny, měsíc) promažte dočasné soubory (cache). Žádné zázračné boostery, killery a cleanmastery nedoporučuji používat, většinou telefon spíše zpomalí a jejich přínos je nulový. Vlastní zkušenost.
Ono se mýlí mnohem více lidí než jen půl miliardy. Ale věřte komu chcete, prostě tyto killery ani nemůžou fungovat. Teoreticky by mohly, pokud by dokázaly zabránit opětovnému automatickému spuštění aplikací, což bez ROOTu nedokážou, ale takhle jen zabijí pár aplikací na pozadí a ty se okamžitě spustí znovu, protože Android je nastaven tak, že v paměti udržuje (pokud není paměť potřeba pro jiné aplikace) i aplikace právě nepoužívané z důvodu případného rychlejšího načítání. Používal jsem asi půl roku Clean Master s pocitem, jak to skvěle funguje, čistil jsem každou chvíli... Potom jsem ho odinstaloval a paradoxně se mobil zrychlil (ubyla aplikace, která stále běžela na pozadí) a taky se zvýšila, i když samozřejmě ne o moc, výdrž na baterii.
něco na večerní čtení, pokud nechcete věřit mě, zkuste věřit aspoň výrobci samotného Androidu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.