Nejste přihlášen/a.
Dobry den, v prni rade vas nechci nejak otravovat nebo tak ale jedna se o to ze jsem svůj telefon dal NEzarucne opravit do czc.Telefon tam zitra bude 24. den a dnes jsem tam volal jak to tedy vypada a pan mi jenom rikal ze cekaji na dil... ze telefon je drahy a spatne se na neho shaneji dily. A pry ze to asi dovazi z Ciny. Ale kazdopadne... na lejstru je napsané ze se ta oprava musí zhotovit do 21.1. - 30 den. A co jsem se toho chlapka ptal tak mi jakoby rekl ze je to tak napsane "jenom tak" - rekl to presne takto. Tak se Vas chci zeptat, co mam v teto situaci delat, telefon potrebuji a dalsich 14 dni casu nemam. Muze si servis narokovat dalsi dny kdyz podle zakona by mela byt lhuta tech 30 dni? Nebo nevim ani jak to je presne... Prosim, kdo se v tom vyzna napiste.
Na nezárukách se "třicetidenka" nehlídá - to je fakt ze servisu. Kolik je lhůta a jestli vůbec je - to nevim.
dekuji za odpoved... Preci ale musi byt nejaky maximalni limit k vyrizeni opravy ne? preci tam nekdo nemuze mit telefon 40 dni.
Co jsi si tam dojednal, to platí. Neexistuje žádná pevná lhůta. Můžeš čekat klidně i 400dní.
Máš snad v ruce smlouvu, tam hledej odpověď.
Tomu nerozumím, proč s tím empik nic neudělá? Vždyť má papír kdy má být oprava ukončena a nemůže to být napsané jenom tak. Zeptal bych se na to u ochrany spotřebitelů.
Asi víš víc, než nám napsal.
On o žádný přesný stanovený termín opravy neuvedl. Vše je na dohodě obou stran.
Sám mám od zákazníků několik věcí na opravu už řadu měsíců. Dokonce jednu věc tu mám cca 3 roky. A vše je absolutně v pořádku, protože tak zněla dohoda = smlouva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.