Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kodak K600E bliká

Od: vojtahavel* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, vlastním tuto nabíječku a občas se mi stane, že nabíječka začne blikat. Nevíte co to znamená? Když pak nabíječku vypojím ze sítě a opětovně zapojím, většinou už se to neopakuje.

A neměli byste manuál k této nabíječce? Nemusí ani být v češtině

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím o této nabíječce nic, ale je obvyklé, že je to signalizace ukončeného dobití baterie. Má SENCORka to alespoň tak dělá.

doplněno 28.04.09 10:57:

Ano, díval jsem se na ní. V návodu je psáno, že nevadí, když jsou baterie v nabíječce déle, přebití nehrozí. Dokončení cyklu je indikováno blikáním. Po vypnutí a opětném zapnutí signalizace již ukazuje nesprávně a nemá se to také dělat! Pak hrozí poškození nevyjmutých dobitých článků...

doplněno 28.04.09 11:11:

Zkuste se tedy optat zde: levne-pc.cz/...

doplněno 28.04.09 11:13:

Použijte k tomu okénko: VÍCE INFORMACÍ

vojtahavel*

Mně by ta nabíječka po dobití měla zhasnout to světélko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]