Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestala mi jet dotyková obrazovka

Od: felix* odpovědí: 6 změna:

Takový dotaz, mám dotykovou nokii a přestává mi fungovat dotyková obrazovka. V jedné chvíli jede, za chvilku ale přestane reagovat. Se "zamrznutím" telefonu to nemá nic společného, je to jen ta obrazovka. Vypnutí a zapnutí někdy pomůže, většinou ale ne. Chtěla bych se zeptat, jestli nevíte kolik by tak mohla stát oprava a jestli není už výhodnější koupit si nový mobil. Jo jen dodám, že mobil už v záruce není. Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

people90*
hodnocení

2x

Dle mého se většinou oprava nevyplatí a vyplatí se zakoupit nový mobilní telefon.. Ono většinou ta oprava stejně pomůže jen na chvilinku. Já osobně bych radši zakoupil nový mobilní telefon... :) Ale kolik stojí oprava to nedokáži odhadnout:) To zde nechám jiným znalcům:)

Pěkný den Tomáš

Ono taky záleží na tom,jaký model telefonu máte.Pokud nějaký levný ze sekáče,tak samozřejmě neopravovat.

Ovšem pokud máte vyšší model za větší prachy,tak samozřejmě opravit.

Může být jen špatná dotyková vrstva.

Zkuste zanést mobil do servisu a nechte si pak zavolat,jaká bude asi předběžná cena.

felix*
hodnocení

No je to jenom nokia C6, takže nevím no :P Ale půjdu se do toho servisu zeptat :)

Servisu se vyhněte obloukem, sežeňte někoho šikovného a kupte toto:

aukro.cz/...

jami*

Otázka je, jestli to bude k něčemu, může bejt vadnej klidně i konektor nebo čip na desce telefonu. Úplně ideální řešení by bylo sehnat ještě někoho se stejným, ale funkčním telefonem, podle video návodu na youtube odmontovat dotykovou část nejlíp i s displejem vcelku aby se tam zbytečně nedostal prach, a zkusit to zapojit do Vašeho telefonu. Pokud na Vašem telefonu bude dotyk s jinou dotykovou plochou fungovat, pak budete mít jistotu, jestli má smysl dát pět stovek za dotykovou plochu, nebo jestli by nebylo lepší koupit si něco podobnýho a mít to v záruce. Jen bacha na Nokii C5-03 :) ty do servisu nechodí skoro na nic jiného než na vadnou dotykovou plochu :)

praivo*
hodnocení

0x

Tohle ke celkově nepovedený mobil. Mně zase ta dotykový vrstva nejde zkalibrovat, přád kliká o kousek vedle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]