Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG a nebo ASUS?

Od: lola* odpovědí: 10 změna:
Zdravím všechny..=);)Potřebovala bych poradit..=) Je lepší LG G4c a nebo Asus ZenFone GO ZC500TG?=)*nevi* Moc prosíím co si myslíte?=)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vzal bych g4c.
doplněno 13.01.16 11:52: Záleží co na tom budeš dělat, ale jsou cca stejný. Spíše bych v takovéto cenové hladině vybíral podle toho co je hezčí.
lola*
hodnocení

I když Asus má lepší výkon?=) LG je lepší na internet..=) Já vůbec nevím jak se mám rozhodnout..=/ Dnes si mám jít vybrat a vůbec nevím..=(*nevi*

V čem je lepší LG na internet?

lola*
hodnocení

Má 4G/LTE a Asus má pouze 3G..=))

lola*
hodnocení

Potřebuji ho i na práci..=/ Firemní věci a tak..=/ Ale nechce se mi investovat ňáká nehorázná suma za telefon..=) Přece jenom zase tolik peněz navíc nemám..=))

hodnocení

0x

Pro radu je třeba znát více vám potřebných parametrů, ale z principu a zkušeností s ASUSem - cokoliv jiného mimo aušus

doplněno 13.01.16 12:33:

ještě doplním, že z těch vámi dvou uvedených telefonů bych si vybral LG Spirit H420

lola*
hodnocení

Tak to zatím vypadá vše pro LG..=))

vernon
hodnocení

0x
Z těchto dvou jednoznačně LG.

lola*
hodnocení

Nakonec vyhrál LG Spirit ale všem děkuji za odpovědi a rady..=)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]