Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vlastním rok mobilní telefon Nokia Lumia 1020, používám ho jako svůj primární fotoaparát a záznamník. Po půlroce telefonu začala pískat stabilizace při nahrávání videa a zaostřování v nepříznivých podmínkách. Díky tomu se fotoaparát seká a záznam zvuku z videí je přehlušen pískáním.
Telefon jsem poslal zpět do obchodu (Max-shop.cz) na reklamaci a 8.12.2015 mi přišel email, že byl přijat. Dnes, 12.1.2016 mi telefon přišel zpět se zamítnutou reklamací, že se závady neprojevily. Je to tedy 32 kalendářních dní.
Prosím o radu co mám teď dělat? Ostatní na internetu píší, že vada je plně uznatelná. Obchod je v Liberci, tudíž vlakem se tam z Prahy nepotáhnu.
Myslíte, že má cenu se obrátit k soudnímu znalci? Telefon stál téměř 10 000,- a já teď mám akorát o měsíc záruky méně.
Děkuji za rady. Jakub
Pokud není vada způsobena z Vaší strany a telefon nadále zlobí tak opět reklamujte. Pokud vím, tak spoustu prodejců pro telefon posílají kurýra a zákazník nikam nemusí. Kamarádka dostala i náhradní telefon a to byl levnější než ten Váš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.