Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gocam SJ400 - kvalita videa

Od: andyy odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, včera mi přišla nová sportovní kamera Gocam SJ4000 a dneska jsem s ní zkoušela natáčet. Jsem celkem zklamaná z kvality videa. :( Je špatná. Nejde to nějak nastavit v nastavení nebo tak? Koukala jsem na testovací videa na youtube a kvalita videí byla vynikající. Ach, nikdy mi nedokáže poradit, tak se ptám tady. Děkuji.

doplněno 12.01.16 08:53:

Ještě chci dodat, že jsem to zkoušela nějak nastavit, ale kvalita je stále stejná.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak nevíme z dotazu, co je vlastně špatné. Jinak sj4000 je dost padělků...
andyy
hodnocení

Ta kvalita videa :( Neumím to nastavit. :/ Ptám se někoho, kdo se v tom vyzná a kdo vlastní podobnou kameru, jestli by mi neporadil z nastavením. :/

realista*

...dej (nahraj) kousek videa na YouTube. Ok? Ale od kamery za 2 000 kč nečekej zázraky.

Tak sj4000 je zrovna dost dobrá. Za 1600 z čajny naprosto bezkonkurenční cena/kvalita.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]