Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlačítkový kvalitní mobil

Od: dusekkovac® odpovědí: 8 změna:

Zdravim. Chci si koupit opravdu kvalitní TLAČÍTKOVÝ MOBIL . Moc jich na trhu neni. Doporučí mě někdo nějaký? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

ja mel nejradeji vysouvaci erickssony walkman rady sony-ericsson.heureka.cz/...

rocco*
12.01.16 14:38
hodnocení

2x

Cat

hodnocení

0x
Když novinku a s klávesnicí tak pojem opravdu kvalitní splňuje snad jen BlackBerry PRIV ale cena kolem 20 000 zrovna nepotěší. No nic, když to lidi dají za JabkoFon tak jim to připadá normální tak proč ne BB.

hodnocení

0x

NOKIA 515. Po 2 letech velmi intenzivního používání absolutně žádný problém!

mirda46*

Nokia 515 se už neprodává.

hodnocení

0x

Již řadu let používám samsung s5610. Ten se již neprodává ale má nástupce S5611. Je téměř shodný a proto předpokládám, že bude i spolehlivý. Kovové pouzdro, kvalitní fotoaparát, dlouhá výdrž baterie. Skutečně mohu doporučit.
alza.cz/...

O jeho kvalitě mluví snad i to, že se za 5 let jeho cena téměř nezměnila.

mp*
hodnocení

0x

Tak to mohu doporučit BlackBerry. Nevím teda přesně typ, má ho moje kolegyně. Už jsem chtěl taky do něho jít, ale naštvalo mě zdlouhavé psaní háčků a čárek. Pokud ale píšete SMS bez diakritiky, tak je super. Cenu přesně nevím, ale jsou dva typy. Jeden cca za 3500,- a druhý asi za 6000,-. Na netu to na Vás hned skočí.

hodnocení

0x

Jelikož neuvádíte limit - cenu - tak uvedu taky svůj názor - nokia do 800,-Kč - na nabití vydrží i týden-10dnů při občasném volání důchodcem, umí zavolat a psát sms, případně dražší varianty s dualsim a SD kartou...

Já koupil manželce mobilni-telefony.heureka./... - sem tam se ještě najde ve výprodeji. Výdrž baterky při občasném volání po dvou letech užívání je stále 10 dnů. Slušný mikrofon i repro, má dualsim a SD kartu, gumový obal za kilčo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]