Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze opravit vánoční světýlka?

Od: astik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

je možné opravit ván. světýlka? Je to taková ta propletená "šňůra", 5-barevná. Stalo se, že jsem jednu tu malou žárovčičku (nejsou vyměnitelné) červené barvy rozbila *sok*a červená teď nesvítí, což není tak hezké. Díky za radu. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Opravit jde všechno, otázka je za kolik peněz. Jedna žárovička není problém, pokud to není typ který nikde neseženete. Zastavte se na tržnici, já tam pochodil, za 10 Kč koupil a nevadilo mi, že náhradní měl jen čiré. Samozřejmě přepájení musí udělat někdo kdo to umí. Nebo zrovna koupíte jiný řetěz LED v povánoční slevě ;)

hodnocení

0x

Taky jsem je měl. Tyhle ty žárovičky. Když se jedna rozbila, spojil sem dráty nakrátko a zasmrštil bužírkou s lepidlem na vnitřní straně. Ostatní to pobraly a minimálně dva roky to fungovalo. Pak se rozbila další a tak jsem přešel na ledkové.

rocco*
hodnocení

0x

Opravu bych neřešil, raději koupit nové. Dneska to skoro nic nestojí..;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]