Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV nemá USB

Od: mija* odpovědí: 7 změna:

Mám už pár let TV Samsung plazmu 127cm a nemá zdířku na USB,nedá se dokoupit nějaka věcička a zapojit přes TV aby se daly přehrávat foto,filmy atd.Díky moc za radu,vůbec se v těch věcech totíž nevyznám, jen mne to tak napadlo jestli něco třeba neexistuje

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, záleží na tom, jaké vstupy ta TV má. Můžete zapojit např. DVD přehrávač do SCARTu nebo multimediální centum do HDMI. Ten DVD player může mít svůj vstup pro USB a do něho připojíte např. flashku. Takže, možností je více. Zdravím!

mija*
hodnocení

Díky za radu,přes setobox nejedu ale přes satelit a kartu skylink a zdířky HDMI tam nějaké jsou. Ale přes to DVD to vyzkouším,snad to zvládnu když ta krabička kde bych vsunula jen tu flešku neexistuje:).

aliexpres

Ale existuje a zvládne to mnoho dalšího. Budeš mít Smart TV

aliexpress.com/...

plechacek*
hodnocení

2x

Také spousta Set Top Boxů má USB vstup, jen pozor na formáty např. videa, které přehrává. Náš starší Set Top Box přehrával pouze formát .mov, takže veškerá videaa a klipy, které jsem měl, jsem musel převádět z .avi do tohoto formátu. Kdyby někdo potřeboval, výborně k tomuto účelu slouží program Format Factory. Zdraví P.

No, s těmi set top boxy podporovanými formáty jsem se dost natrápil. Většinou je to hodně loterie, co to umí přehrát a co ne a konvertovat každý druhý film byl pěkný opruz. :(

Mám setopbox SENCOR a ten přehrává formát AVI, ale někdy napíše "Zařízení není připraveno". Je to možné, že neumí např. kodek H.264?

hodnocení

1x

Možná, že už máte tablet, notebook, nebo mobil s hdmi výstupem. Na trvalé provozování to moc není, ale na to, abyste si prohlédl pár fotek, pustil jeden film a ujasnil si, co všechno od toho očekáváte, to není špatné. (Tedy jestli jen fotky a video, na to stačí slušný DVD přehrávač s USB vstupem, nebo i internet, pak třeba multimediální centrum, ale je možné, že toto by pro vás nebylo úplně snadné rozfungovat.)

Nebo o novém tabletu stejně uvažujete, tak pokud ty fotky a videa potřebujete pouze příležitostně, mohl by vám tablet s HDMI výstupem občas připojený k TV stačit. (Tedy pokud vaše TV má HDMI vstup.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]