Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s mým iPhonem 4 a to ten, že se strašně rychle vybíjí.
Třeba ho večer nabiju na 100% a nastavím si jen budík, vše ostatní je vyplé a ráno mám baterky už jen cca 55% a to mám zaplý jen budík.
Nebo ho nabiju na 100%, a během hodiny co jsem na wifi už mi chlásí, že baterie klesla na 20%.
iOS mám 7.1.2
Nevím, čím by to mohlo být, iPhone je už starší, mám ho delší dobu, ale i tak je blbost, aby se to tak strašně rychle vybíjelo.
Žádné jiné problémy s iPhonem nejsou, jen to vybíjení.
Nevíte, čím by to mohlo být způsobeno?
Děkuji
Bude to baterií. iOS nemá tak drastický dopad na výdrž telefonu. iPhone 4 už je dost starý telefon a toto u něj není neobvyklým jevem. Baterek u iphonů jsem vyměnil desítky a není to ani drahé ani obtížné. Pokud ji chcete, co nejrychleji tak najděte český eshop (baterie bude kolem 400) a pokud nejlevněji tak na ebay (kolem 200). Šroubováček na to lze také koupit na mnoha místech. Pokud obědnáváte z ebay, tak vám ho i přiloží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.