Nejste přihlášen/a.
Dobry den,po ctvrte jsem reklamoval mobilni telefon.Prvni zavada signal,druha nesel zvuk,treti taky nesel zvuk a ctvrta prestal fungovat dotykovy display,nesvitili tlacitka a pri nabijeni porad svitil.Jako spusob vyrizeni reklamace jsem uz prodejci rekl o vraceni penez,odstoupeni od smlouvy,na co mam ze zakona narok.No bohuzel prodejce mi rekl ze telefon musi poslat opet do servisu na opravu,ze mi zadne penize nevrati.Nesouhlasil jsem,a to reklamacniho protokolu jsem nechal uvest: Vraceni penez a ze se uvedene hned 3zavady najednou projevili taky v obchode.
Dnes jsem si na strankach servisu nasel muj telefon podle vyr.cisla a tam status:Ceka na opravu.
Poradte prosim co mam delat,kdyz mi ten telefon opravi i kdyz jsem pozadoval vraceni penez?
Diky moc
Víte, drive jsem byl taky takhle nabuzenej kvuli reklamacim, mel nastudovane zakoniky, kazdemu vyhrozoval coikou, pravnikama, znalcema a soudama. Mel jsem pocit, ze vsechny ty zakony plati. Bohuzel realita je takova, ze vymahatelnost prava se limitne blizi nule a ti co vam to prodali jsou na tohle zvykli, poslouchaji to denne. Takze vam nezbude nic jineho nez je prudit, prudit a prudit a az je budete prudit tak dlouho, ze se jim o vas bude zdat tak vam to vymeni. Zapomente na to ze se znalcema neco dosahnete.
Máte nárok na odstoupení od smlouvy = vrácení peněz. Pokud se bude cukat tak vymáhejte soudně, návrh žaloby by měl stačit.
takze kdyz se mi telefon vrati opraveny,nemam ho prevzit a zadat penize,prip.zeby se cukal jit na coiku?
ano,vsechny papiry samozrejme mam,jinak reklamace byli vsechny hned za sebou,telefon po oprave dobre fungoval max.1den.Podle kamarada ktery kdysi pracoval v elektru jsem penize mel dostat uz kdyz se mi porouchal po ctvrte,protoze po predchozich opravach nefungoval ani den normalne a jeste se objevily 3 zavady najednou ktere prodejce videl na vlastni oci.Je to opravdu k zblazneni ten proces reklamace...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.