Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám starší domácí kino Sony DAV DZ530. K tomu novou TV Samsung UE48J6302.
TV samozřejmě ale už nemá SCART kabel, pouze HDMI. Kino HDMI má, takže jsem to zkusil propojit, ale jde pouze DVD, později jsem si všiml, že i u zdířky na kině je psáno "only DVD" . Předpokládám, že tedy přes HDMI kabel není TV možné připojit, že? Abych nekoukal jen na DVD, ale mohl mít zvuk v kině i z TV vysílání...
A ještě se zeptám, mám PVR Mascom (to už připojené k TV mám, abych mohl nahrávat nějaký program a přitom sledovat jiný), nešlo by to PVR připojit přes SCART do kina a sledovat TV přes PRV a že by šel i zvuk do kina? To je ale asi blbost, že?
Moc děkuji
Zvuk z televize musíte na domácí kino přivést jinak (RCA, lidově cinch), HDMI to nepůjde, tento signál televize jen přijímá (z kina při přehrávání DVD).
Té druhé otázce moc nerozumím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.