Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakázat telefonní číslo

Od: bart2 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

Lze zakázat,aby mně volalo číslo na mobil,které stále obtěžuje?Myslím jednat s operátorem?

Děkuji .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Některé telefony mají funkci blokování hovorů. Tam si zadáte číslo, které nechcete, aby vám volalo.Já to používám a je to v pohodě. Pokud to telefon nemá a máte připojení na net v mobilu, dá se stáhnout aplikace, přímo k tomu určená, ted si nevzpomenu její název.

111®

operátor má možnost to udělat, ale jestli to udělá se musíš poptat u něj

jeeyy
Aplikace pro Android se jmenuje nevolejte.cz

daniel*
hodnocení

2x

Zakázat to lze - přidejte ho v nastavení svého telefonu do blokovaných a je to - kdykoliv vám zavolá tak ho mobil automaticky zavěsí a pokud si to nebudete přát tak vám ani nebude dávat echo o tom že o vytípl.

Android, WindowsPhone i iOS tuto funkci mají - celkem dost "hloupých" telefonů tuto funkci také má.

hodnocení

0x

Zakázat asi nejkde ale jde potlačit a jestli operátor? no nevím.ALE na některý tlf lze zakázat -když mne otravovalo pár čísel jednoho ústavu-dal jsem je mezi zakázaná-pak mne sice volali,ale já ani nevěděl,že mne zkouší uhnat!

honzav88*
hodnocení

0x
Telefony honor a
Huawei to umeji blokovat cisla v zakladu, pak na to jiste budou ruzne aplikace napr. Antivir od esetu. U operatora jsem to nikdy nezkousel.

hodnocení

0x

Pochlubte se co máte za telefon, pak se radí snadněji.

Blokování umí i některé tzv. hloupé telefony. Např. můj Samsung.

doplněno 08.01.16 23:34:

Mimochodem operátoři velké trojky službu blokování jednotlivých čísel nenabízejí.

Takže nečekám že ostatní to v nabídce mít budou.

doplněno 08.01.16 23:43:

Na druhou stranu pokud jsou to telemarketingová čísla, tak tam to umějí. Minimálně teda O2 to nabízí.

111®

blokace jako taková je záležitostí ústředny a to umí v česku všechny digitály, jiná stránka věci je ochota tuto funkci přiznat a nabídnout k použití, Je to úplně stejná vlastnost jako nestavení různého tarifu, tak asi tak, pro objasnění...

mot
hodnocení

0x
obtezuje jakym zpusobem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]