Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 6300,problém s datovými pakety

Od: yourlady* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,používám IPhone,nemám zkušenost se staršími mobily.Zprovoznila jsem pro babičku Nokia 6300. Chci jí tam udělat nastavení mobilního připojení na internet přes SIMku Vodafonu,babička má Simku od Vodafonu a má v ní každý měsíc v tarifu i data mobilního připojení,tak ať to prosurfuje. Klikla jsem na Menu,pak na Web,ale objevila se hláška Neplatný přístupový kód datových paketů. Co to znamená a co s tím? :) Zkoušela jsem najít něco v Nastavení,a i prošla uživatelskou příručku,ale nic.Poradíte? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ahoj.
Domnívám se,že musíte zavolat operátorovi,ve Vašem případě Vodafon.
---
Ten zprovozňuje internet v mobilu,samozřejmě za poplatek.
On Vám to nastaví.

Zavolejte operátora,sdělte mu model telefonu a pokud to telefon umožňuje,operátor zašle konfigurační SMS.

Tuto SMS je třeba uložit a použít uvedené připojení jako prioritní.

Toto zaslání je samozřejmě zdarma.

yourlady*
hodnocení

Tak jsem zavolala operátora,nastavila konfigurační SMS. V mobilu jdou např.stránky www.idos.cz atd. Když jsem chtěla na www.seznam.cz,objevila se hláška Příliš velký soubor na zavedení.Je to normální?Dík

Ano u tohoto telefonu je to normální.

Jelikož uživatelská paměť telefonu je 7MB, tak nelze čekat zázraky.

Zkuste mobilní verzi seznamu m.seznam.cz

yourlady*
09.01.16 19:54
hodnocení

¨dik!

vernon
hodnocení

0x
Standardní wapový prohlížeč tohoto telefonu ti běžnou webovou stránku nenačte, nebo jen některé a s obtížemi.
Musíš do telefonu nainstalovat Operu Mini. Do wapového prohlížeče té Nokie zadej adresu m.operamini.com a mělo by ti to automaticky nabídnout nejnovější verzi.
Nokia 6300,problém s datovými pakety

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]