Nejste přihlášen/a.
Ahoj,používám IPhone,nemám zkušenost se staršími mobily.Zprovoznila jsem pro babičku Nokia 6300. Chci jí tam udělat nastavení mobilního připojení na internet přes SIMku Vodafonu,babička má Simku od Vodafonu a má v ní každý měsíc v tarifu i data mobilního připojení,tak ať to prosurfuje. Klikla jsem na Menu,pak na Web,ale objevila se hláška Neplatný přístupový kód datových paketů. Co to znamená a co s tím? Zkoušela jsem najít něco v Nastavení,a i prošla uživatelskou příručku,ale nic.Poradíte?
Tak jsem zavolala operátora,nastavila konfigurační SMS. V mobilu jdou např.stránky www.idos.cz atd. Když jsem chtěla na www.seznam.cz,objevila se hláška Příliš velký soubor na zavedení.Je to normální?Dík
Ano u tohoto telefonu je to normální.
Jelikož uživatelská paměť telefonu je 7MB, tak nelze čekat zázraky.
Zkuste mobilní verzi seznamu m.seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.