Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj přítel mě sleduje?

Od: 12330 odpovědí: 8 změna:
Zdravím,můj přítel mi jen tak dal Iphona, který je propojený s tím jeho. Jelikož já tomu vubec nerozumím, chci se zeptat jestli se mi nějak může dostat na facebook messenger a co vše může vidět. Jediné co vím, že vidí, kde přesně se nacházím, moje fotky a výdrž baterky. Děkuji za odpověďi.
Adél.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Něco je zde - support.apple.com/...

co se týče "sdílení"- mělo by to fungovat tak, že si můžete navzájem sdílet fotky, písničky atd. Můžete se mrknout na aktuální polohu druhého telefonu. Ale řekl bych, že by bylo v rozporu s dobrými mravy a mraky zákonů, aby se sdílel přístup do jednotlivých aplikací, do kterých se přihlašujete - tj. facebook, mail, chat,...

Pokud jej však podvádíte, musíte si dávat většího bacha - hlavně na ty polohy :)

rocco*
hodnocení

1x

Chytrý kluk, pořídil si dvounohé štěňátko na elektroobojkovém mobiluuuuu...:-D

iz*
hodnocení

1x

Přítel Vás nemá co sledovat, i ve vztahu máte právo na své soukromí.

Máte-li v mobilu uložena hesla k různým účtům, k internetovému bankovnictví apod.,

může se k nim dostat nejen Váš přítel.

Zakažte "sdílení"(ze strany přítele to vnímám jako špehování) a zabezpečte si mobil.

Přečtěte si: 10 nejhloupějších/...

wasube*
hodnocení

1x

Vy nemáte možnost si koupit zcela obyčejný mobil, nějaké malé véčko jen na zprávy a volání a tím to končí?

Tohle by pro mě nebyl dárek a šla bych od takového člověka dál, co nejdál

Co bude dělat později? Nasadí těžší kalibr?

Abych Vás uvedla do obrazu, randíte se stalkerem.

hodnocení

1x

Takové sledování by bylo trestným činem porušování listovního tajemství viz trestní zákoník. Nenechte se zmást výrazem "listovní", vychází to nastejno.

hodnocení

0x
Pokud se tím sledováním trochu na laické úrovni zabývá, tak už četl i tohle vlákno.. Sdílení poloh je dobré u dětí, ale u partnerů by to měl mělo být o dohodě. ANO drahý, chci sdílet polohu s tebou neboť by si mě mohl zachránit, dostanu li se do úzkých ;) Dobrovolně..

hodnocení

0x
Já na tom vidím spíše to hezké, že přítelkyni koupil telefon :)
ria*

asi tak, bratr nám dává starší ipady, když si koupí nový, účty jsou propojený, vpodstatě spíš Vy můžete třeba stáhnout aplikaci, kterou on koupil, my si takhle jako rodina píšeme, stahujeme, koukáme na alba..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]