Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, po roce využívání my odešly sluchátka Panasonic RP-HJE125, s kterými jsem byl velmi spokojen... I přes to, bych se chtěl nechat poradit o jiných sluchátkách s podobnou kvalitou či lepší jak předešlé sluchátka... Díky za odpoveď
No jo, Panasonic
Já mám už asi víc jak 7 let sluchátka Creative EP 600, parametry mají lepší než ty pasonic a hlavně doposud neodešla ani u dcery, která s nimi dost hrubě zachází
Za takto levná sluchátka 200 - 300,- Kč nemá smysl utrácet peníze. Osobně vyzkoušeno.
Jestli nechcete šlápnout vedle, jděte do Sennheiser CX-300, nebo ještě lépe CX 3.00. Uslyšíte konečně hudbu
dawidecek:
nemohu tvrdit, že jsem na tom ze sluchem nějak špatně, ale pokud mohu podotknout, tak ty EP 600 začínají na 6Hz a je to znát. Pokud hodláš agumentovat tím, že to je frekvence pro lidské ucho neregistrovatelná, tak sice máš pravdu. Ale akustická zařízení, mají mezní kmitočty stanovené při nějakém poklesu, takže ty tvoje sennheisry na 18Hz už mají pokles a to lidské ucho vnímá. Kdo ty Creative sluchátka nezkusil, tak bude pořád chválit svoje .
U KOSS běžně odejde kablík do půl roku a to se chválí doživotní zárukou
Pan bmbx je věčný oponent, že... Pán jde vždy "proti všem"...
Kdybych neměl vyzkoušeno, nebudu to zde tvrdit.
Proč proti všem? Poradil jsem cenově přijatelná, parametry dost dobrá sluchátka, která ze zkušenosti několika uživatelů, vydrží mnohem déle, než konkurenční od věhlasných firem.
Přicházím téměř denně do styku s profi sluchátky Sennheiser a když vidím jak hrůzostrašný materiál mají použity na přívodních kabelech a taky, že to je z 75% příčinou všech závad, tak bych se musel stydět někomu doporučovat výrobek od firmy, která už léta žije jen ze svého jména a už dávno nemá tu kvalitu.
Ale lidi mají prostě setrvačnost a pořád budou kupovat podle zvučných jmen, že?
Musím se vás zastat, zrovna tyto vánoce jsem chtěl nahradit vámi zmíněná sluchátka. Moje hranice byla 600, ale stejně neslyším v nových rozdíl. A to jsem prolezl milion fór zaměřených na sluchátka. Samozřejmě to může být náhoda na kus, špatný sluch, nevím. Kdybych chtěl radit pouze z vyčtených znalostí, protože osobně jsem je nestihl z Číny objednat, hodně jsem uvažoval nad novými pistony od Huawei, jenže v ČR jsou dražší.
Pokud chcete zůstat v této levné katogorii, tak jsou teď delší dobu za rozumnou cenu kolem 200 Kč všude (i v Tescu) k sehnání sluchátka Philips SHE3590. Za tu cenu je to prostě spotřebák, kterého vám nebude vadit, když se jim něco stane a nehrají špatně, snad jsou jen mírně tišší, ale zato jsou krásně maličká. Klasika EP630 hrají o něco líp, ale stojí kolem 400 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.