Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou handsfree sadu

Od: radim* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Rád bych si pořídil handsfree k Note 3,do ucha,bluetooth.Výrobce mně nezajímá,ale rád bych,aby mi HF při příchozím hovoru zahrálo vyzvánění takové,jaké je k danému kontaktu přirazeno v mobilu.To znamená pokud mám v mobilu nějaké výchozí vyzvánění a k danému kontaktu přiřadím jinou melodii,tak chci abych tu melodii mněl i v HF.Jednoduše pokud spáruji mobil s HF,na mobilu dám tichý režim a přijde hovor.podle melodie poznám kdo mi volá-abych i známým neříkal PROSÍM.*tuc*Nevím jak se daná funkce jmenuje a taky nevím zda-li to vůbec v reálu jde.Děkuji předem za pomoc a rady lidí,kteří do toho vidí daleko víc než já.Radim.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniel*
hodnocení

2x

Zvolte kvalitní výrobce - mezi ty u Handsfree patří například Plantronics nebo Jabra - ty jsou opravdu velmi dobré a nabízí modely o pár stovek až po několik tisíc.

Pokud chcete aby přehrávala vyzvánění musí "utržené sluchátko"podporovat stremování hudby - tedy mít funkci Bluetooth A2DP

Osobní zkušenost: Opravdu skvělé je Jabra Stealth, je malinké a i lehoučké, ikdyž ho mám na uchu celý den tak o něm nevím- netlačí, je pěkné (to je subjektivní), opravdu perfektně přenáší zvuk již opravdu druhá strana nepozná že nemluvím přímo do mobilu, skvěle redukuje šum a poradí si i s opravdu silným větrem, podporuje funkci přijetí hovoru hlasem - to pokládám při mé práci jako velké plus (například na žebříku s nářadí) vyslovím jen příjmout a hovor zvednu. Podporuje právě přenos hudby,rádia,navigace, čtení zpráv... Vydrží dlouho volat a dlouho vydrží nabité, třeba hozené v přihrádce. Cena je ale vyšší kolem a to 1 500Kč

handsfree.heureka.cz/...

radim*
hodnocení

To jsem potřeboval!*zed*Zkušenost,provoz atd.Takže jednoduše BLUETOOTH A2DP.Daniel-moc děkuji za radu i mini recenzi.Jdu do toho.Díky.*hej*

hol*
hodnocení

0x

Mám Jabra Classic a jsem vcelku spokojený. Dříve jsem kouil hodně lacinou Nokia a byl to děs. Ještě předtím drahá Nokia byla vynikající. Ta laciná šla rychle do koše - rozkřapaný hlas. Dle mého s Jabrou chybu neuděláte. Jde jen o to si najít vám cenově vyhovující sluchátko.

radim*
hodnocení

o penize mi nejde,prosim jakou mate Jabru?A umí to co jsem dříve napsal?

sunset*
hodnocení

0x

Mám plantronics voyag/..., pro mně má zásadní výhodu v tom, že má pouzdro, tudíž se mi ji ještě nepovedlo ztratit jako pár modelů před tím:) Navíc s pouzdrem nabíjím jednou za 2-3 týdny (výdrž cca 3x7 hodin hovoru).

Řekne to kdo volá (angličtinou, takže třeba z Jarmila Koska je Džermail Kchousek), pak hraje příslušnou melodii podle kontaktu a hlasovým příkazem Answer nebo tlačítkem na HF se hovor zvedne. V balení jsou 3 velikosti špuntu, sedí na levém i pravém uchu velmi dobře, je to lehké a nic nikde neklinká.

ar
hodnocení

0x

Já používám Jabra JX10, vyzvánění podle kontaktu, řekne i jméno. Malá, lehká,dobré ovládání, dobrý zvuk i výdrž. Někdy ji využívám i jako sluchátko přehrávače v mobilu.

Co je ,ale důležité, handsfree musí sednout. Není nic horšího než když to začne tlačit po 1/2 hodině do ucha a člověk to musí sundat. Pár jsem jich už vyskoušel a tak vím o čem mluvím.

doplněno 06.01.16 22:46:

aplikací to není, mě to chodí i ve staré Nokii N8. Nevím jak je to u Samsungu, ale asi se bude potřeba podívat do nastavení a příslušenství

radim*
hodnocení

Tkže jsem tady znovu,dnes vyzkoušeno na mé Note 3 to nejlepší od Jabry,ani jedna přes bluetooth bohužel nepřehraje při příchozím hovoru melodii přiřazenou ke kontaktu,pouze univerzální melodii od Jabry.Všechny Jabry podporovaly A2DP,přehraly mp3 i audio z videa,ale ZVONĚNÍ-POŘÁD NE!Prodavač to zapojil na svou iphone 5 a vše šlo.Kde je problém?Nebo je na to nějaka aplikace z Google play?

daniel*

Mám Windows Phone 8.1 a tam na tom mi to šlape bez problému. Mělo by to jít nastavit v nastavení. Případně nastavit aby vyzvánění reprodukoval telefon a ne HF.

doplněno 07.01.16 15:22:

Měla by existovat aplikace od Jabry - pokud ne tak - Na android existuje řada aplikací které prostě naprosto všechny zvuky přesměrují do Handsfree - to by mohlo být řešení (hledejte ve store "bluetooth audio router" apod.) Nic méně mě opravdu na utrženem sluchátku od Jabry uplně bez problémů přehrává stejné vyzvánění jako na mobilu, bez nastavování automaticky ihned po spárování.

radim*
hodnocení

Vše vyzkoušeno,nic nepomáhá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]