Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mobil s GPS

Od: sasdax* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Potřebuju pár rad a odpovědí. Chci si koupit nový mobil. V základu chci hlavně GPS. Ostatní věci co potřebuji jsou v základu snad už všude (poznámky, diář, úkolovník atd.). Rozhodně mi nejde o přístup na internet a maily. To oželím (mám na to noťas).
Co se chci zeptat:
1. Jaký mobil do cca.10.000 Kč doporučíte. Nezáležet mi na penězích, byla by to Omnie
2. Jakým způsobem funguje GPS? To se platí za připojení na internet, nebo je to jako klasická navigace do auta, kde si člověk zaplatí mapy (stáhne pěkně z našeho bohatého trezzoru a funguje.
3. Na jakých kvalitních internetových obchodech nakupovat? (u mě zatím jen Alza a Nejceny)
Těch mobilů je tolik, že jsem strávil hodinu a půl na mobilmanii a nedokázal si vybrat. By se jeden z toho posr..
PS: Pokud se to tady již někde řešilo, tak mě odkažte do patřičných míst - na fórech

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) nokia E66
2) gps nema s netem nic spolecneho. GPS samo o sobe je jen prijmac co podle druzic urcuje aktualni polohu- souradnice. Mapy ktere pouzivaji gps to uz je vec druha
3) kazdy ma jiny obchod, ja osobne mam radeji inet obchody ktere maji pobocku nekde v okolí

hodnocení

0x
2.Jsou dva typy GPS ty lepší v dražších a výkonějších telefonech fungují zadarmo, stačí stáhnout nějakou pirátskou verzi map a GPS příjma a soft se o vše postará a zadarmo.A u těch levných mobilů se mmapy průběžně stahují z netu ale to je u foubů do 5ti tis.
3.přečís si někde reference na daná shp, omrknout jak vypadá jejich web a jak moc je propracovaný jakou má nabídku zboží a jak na něm vše vypadá...Hlavně nekupovat na mall.cz
Já sám si vybral na katalogu mobilmanie telefon, hlavně jsem používal možnost porovnat modely, jinak asi bych doporučil samsung omnia který je ted v testech na prvních příčkách jsou k němu přibaleny plnohodnotné mapy zdarma ale netuším kolik stojí, má ho kámoš a telefon se celkem povedl..

ladislavtikal*
hodnocení

0x

zdravim sem vlastnikem telefonu mio a701 a je v tom i navigace muzu doporucit dou tam prehravat i Divx a mp3 a nebo s mensi interni pamet je mio 501 do obou se davaji sd karty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]