Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Potřebuju pár rad a odpovědí. Chci si koupit nový mobil. V základu chci hlavně GPS. Ostatní věci co potřebuji jsou v základu snad už všude (poznámky, diář, úkolovník atd.). Rozhodně mi nejde o přístup na internet a maily. To oželím (mám na to noťas).
Co se chci zeptat:
1. Jaký mobil do cca.10.000 Kč doporučíte. Nezáležet mi na penězích, byla by to Omnie
2. Jakým způsobem funguje GPS? To se platí za připojení na internet, nebo je to jako klasická navigace do auta, kde si člověk zaplatí mapy (stáhne pěkně z našeho bohatého trezzoru a funguje.
3. Na jakých kvalitních internetových obchodech nakupovat? (u mě zatím jen Alza a Nejceny)
Těch mobilů je tolik, že jsem strávil hodinu a půl na mobilmanii a nedokázal si vybrat. By se jeden z toho posr..
PS: Pokud se to tady již někde řešilo, tak mě odkažte do patřičných míst - na fórech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.