Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo má zkušenot s kopií iphone 6s? Zvažuji o koupi, protože můj iphone pomalu, ale jistě odchází. Vím, že tyto kopie mají systém android. Zajímá mě, jestli je to nějaký závažný rozdíl mezi originálem a kopii (rychlost, kvalita fotoaparatu), zda je možné využít apple ID atd. Děkuji za odpovědi
Kopie je to pouze vzhledem. Rozdíl v hardware je propastný, apple ID na Androidu opravdu nevyužijete, kvalita je povětšinou mizerná... pokud chcete mobil s Androidem, kupte si nějakou normální značku, pokud chcete Iphone, kupte si iphone. Nic mezi tím nehledejte, nestojí to za to.
Přesně tak. Proč chceš kopii? Aby si ostatní mysleli, jak jsi za vodou? Abys ostatní ohromila, že na to máš? Bože... to mi připadá stejně směšný, jako ty dylinky s padělkama tašek od Louis Vuittona... Prostě buď chci iPhone, pak si koupím iPhone. A nebo chci telefon především na to, aby mi perfektně sloužil, pak si koupím nějakej jinej, ale kupovat si padělek, to je trapnost na druhou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.