Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V tabletu mi nejde microSD karty

Od: honza123* odpovědí: 7 změna:

Mám tablet Lenovo A7-40. Když jsem do tabletu vložil micrSD kartu, že karta byla vyjmuta. Zkoušel jsem restartovat tablet, vypnout-zapnout, v PC naformátovat, ale nefunguje nic. pokaždé napíše, že krta byla vyjmuta. U některých karet se mi podařilo bez problémů, že se to chytlo bez problémů, ale některé, které se chytlya po nahrátí filmu, a vypnutí, nebo aktualizaci opět nefungovaly. Pokud jsem to jen uspal, nebyl problém. Myslel jsem si, že je to velikostí karty 32gb, ale použil jsem i 16gb a taky to dělá problémy. Bez problémů jdou jen 1GB SunDisk a 2GB kingstone. Tam nebyl nikdy problém. Problémy jsem měl s 16GB AData, 32GB LTLM, 32GB Silicon Power.

Karty jsem i reklamoval ale i když mi to vyměnili, tak problém přetrvává. Jak to vyřešit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtal*
hodnocení

0x

Pořízením kvalitnější karty (adata, LTM ne).

honza123*
hodnocení

a která je ta kvalitnější? Poradí někdo? Velikost 32GB, a aby šlapala v tabletu.

fran56ris*
hodnocení

0x
Podle problémů to vypadá na vadný "šuplíček" pro karty.
Pomohl by servis a výměna.
Mám 4.různé tablety a pouze u jednoho si musím s kartou hrát stylem vysuň-zasuň, než chytnou kontakt.
Takže asi tak.
honza123*
hodnocení

Na šuplíček bych to neviděl, protože dvě značky, které mám vyzkoušené, fungují bez problému, jedna funguje jen,pokud nevypnu, nebo neaktualizuji tablet.
fran56ris*

Přečti si co jsi napsal. Tak jiné značky fungují s kartami normálně a tento ne.

Čím to může být? Kartami určitě ne.

Servis, doma to neopravíš.

honza123*
hodnocení

Já ale píší jen o jednom tabletu a několika kartách.

candymann*
hodnocení

0x

hlasím stejný problem. karta (asi kvalitni je to samsunh 32 gb)nejde v prehistorickem tabletu samsung galaxy gt p1000- prvni telefotablet tady bych to pochopil. dcerka ma novy huavei a tam karta taky nejde...jinak karta funguje v pc v poho. zlata vnitrni pamet u iphona ipada 64gb a bez problemu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]