Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace her na kartu SD

Od: lucikl2111 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den na mobilu mám jak v paměti tel. tak v interním úložišti hrozně málo místa. Proto jsem si pořídila kartu SD. Která má 10GB což je podle mě docela dostačující. Ale hry se mi na tu kartu nechtějí naistalovat a když ji přesunu ručně, po spuštění se to zase samo přesune zpět.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

adam*
hodnocení

0x

Měl jsem stejný problém pak jsem v nastavení dal ukládání aplikací z google play na externí úložiště (SD) a bylo po problému.

Pomohlo by pokud by jsi napsal typ mobilu.

vernon
hodnocení

0x
Trochu zvláštní kapacita paměťovky...
Pokud je to Android, tak ten málokterý umí aplikace na kartě a když už, tak stejně se přesune jen kousek a většina aplikace zůstane v paměti telefonu. Takže to ani nemá cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]