Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nova sim karta se starym cislem?...Za kolik?

Od: baraka* odpovědí: 2 změna:

Zdravíčko, ztratila jsem sim kartu a chtěla bych novou se stejným číslem, šlo by to nějak?...Mám paušál u O2. U některých operátorů ma clovek pry jednou za rok zdrarma nárok na novou sim kartu, je tomu tak i u eurotelu nebo budu muset něco platit, poradte prosim. Kdyz se zeptam v prodejne, tak mě bude chtít každý jenom ošulit...Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

U O2 to bylo asi 460,-Kč,ale zeptejte se na centru péče o zákazníka.Ovšem ta ztráta měla být ihned nahlášená.

hodnocení

0x
Máte paušál, tedy nová sim bude i se stejným číslem...
Ale nárok na sim která je zadarmo je pouze tehdy když máte potvrzení od policie čr že vám byl telefon ukraden jinak se nárok na sim zdarma nevztahuje...pokud vím stojí to kolem 400-850,-czk
Nejlepší bude si vzít tužku a zavolat na *11 kde se vše potřebné dozvíte doporučím zavolat z rána nebo z večera přes den jsou operátoři vytíženi a často se čeká...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]