Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám nově koupený Samsung core prime, operátora T-mobile. K internetu se připojuji pouze přes Wifi, žádná jiná data. Internet mi funguje, ale když se chci kamkoliv přihlásit na email na seznamu, píše mi to, že zadávám špatné heslo nebo uživatele. To samé facebook a jiné stránky, kde se normálně přihlašuji.
Nevím, jestli nemám špatné nastavení v telefonu nebo je chyba jinde? Děkuji za radu!
Eva
Skúste sa pomocou PC zo svojho emailu odhlásiť a potom pomocou smartfonu po zadaní správných prihlasovacích údajov prihlásiť.
Čo sa týka mazania medzi pamäte na smartfone s androidom,Tak v nastaveniach,si vyhľadam spravovanie aplikácii,tam si vyhľadám aplikáciu ktorú potrebujem a tam vymažem vyrovnávaciu medzi pamäť.Je tam ešte položka údaje a tam ak sa vymaže,tak sa stratí história a prihlašovacie údaje,ktoré su uložené na danej aplikácii,nič iné sa nevymaže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.