Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil nejde zapnout!

Od: bu odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

telefon mi spadl včera, respektive dneska po půlnoci, a byl asi deset minut na studené zemi a od té doby nejde zapnout. Nereaguje na nabíječku a na připojení USB jenom krátce zavibruje a to je vše.

Co s tím mám dělat? Mám počkat, že je to jen nějaký zkrat? Podle mě bych měla ještě počkat, co myslíte?

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

3x

Zdravím,
nejsem ani zdaleka odborník a znalec mobilů, ale už několikrát se povedlo "mrtvý" (čili na nic nereagující) mobil rozchodit tím, že jsem z něj na chvilku vyjmul baterku (cca 5 min) a pak ho zase sestavil. Takže bych to zkusil i u toho vašeho - zkazit se tím nic nedá, max. potom nebude fungovat stejně.

hodnocení

1x

Pokud to lze, vytáhněte baterku. Vytáhněte také SIM a paměťovou kartu - mohly se povysunout. Po cca minutě vložte zpět jen baterii a pokuste se mobil zapnout. Když to nepůjde, dejte jej pod dozorem na cca 30 min do nabíječky a pak se jej pokuste zapnout znovu. Pokud nenaběhne, je to na opravu, nebo spíš na popelnici.

Ještě lze skusit telefon zapnout většinou trohmatem specifickým pro každý přístroj, který by vás měl hodit do boot menu, pokud je HW nepoškozen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]