Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Optimalni nabijeni

Od: nick* odpovědí: 5 změna:

Jak nejlepe, nejrychleji a nejbezpecneji nabijet tablet , laptop, mobil - v jakem modu - uplne vypnuty, zapnuty, nebo jen "spici" v pohotovosti... ( nevadi i pri práci...)?

Diky predem za nazory a zkusenosti :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No tak nejrychleji se nabije vypnutý, nebo alespoň "uzamknutý", nepoužívaný. Jinak je to úplně jedno, mobil a noťas mám na to, aby sloužily mně, ne já jim, takže prostě nabíjím kdy mi to vyhovuje (mobil prostě nacpu do nabíječky na každou noc a nemusím druhý den řešit, aby se mi náhodou nevybil). Noťas mám v elekrice nonstop, když s ním potřebuju jít jinam, tak ho odpojím a jedu třeba nějakou tu hodinu na baterku, po návratu zase připojím.

Prostě to neřešte ;) při nabíjení mobilu je teda lepší aspoň nehrát na něm hry, protože pak mobil docela dost při nabíjení topí a to baterce moc nesvědčí.

nick*
hodnocení

Četl jsem pred chvili nazor nejakeho pocitacoveho odbornika na podobny dotaz a on tvrdi, ze co se tyce bezpecnosti je modul celkem jedno, protoze jakykoliv pristroj se pri nabijeni vzdy zapne, i kdyz u vypnuteho to neni na pohled videt. Rychlost nabijeni zalezi asi na typu a aktualnim stavu , ale uplne vypnuty pry neni pro nabijeni to nejlepsi. Je fakt, ze jsem po rozbaleni original uzavrene krabice s novym mobilem prekvapene zjistil, ze je nevypnuty (pouze spici) a s 50% nabity - dobil jsem a funguje zatim perfektne.

Ale jak se rika, kolik hlav - tolik nazoru ...

vernon
"po rozbaleni original uzavrene krabice s novym mobilem prekvapene zjistil, ze je nevypnuty (pouze spici) a s 50% nabity"
ehmm... co?
nick*
hodnocení

Paron preklep - v krabici byl spici novy tablet ne mobil...

mot
vypnuty se pri nabijeni zapne,ale jinak nez nirmalne, tj jenom to co je potreba k rizeni nabijeni popr. prenosu dat (aktualizace fw atd).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]