Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka nádobí, bude tišší?

Od: petra195 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, zakoupila jsem myčku Bosch SMS 53l18 ve všech recenzích ji chválí jak je tichá, ale mě se moc nezdá. Nemáme ji zatím ani pod linkou Ani u zdi, tak jsem se chtěla zeptat jestli to může mit na to vliv. Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mycka i ta nejtizsi bude proste slyset. Je tam cerpadlo , splicha voda pod tlakem.

Casem bude jeste hlucnejsi , cerpadlo casem zacne byt hlucnejsi.

A ano vliv ma i misto kde je instalovana mycka.

hodnocení

2x

Loni jsme rekonstruovali kuchyň a zrovna jsme si pořídili myčku. Než nám kuchyňář dovezl novou linku, měli jsme myčku také jen tak volně připojenou a byla celkem hlučná. Ale nebojte se, po vestavení myčky se její hlučnost skutečně rapidně sníží. Také se zlepší sušení nádobí, protože když bude myčka vestavená v lince, tak se kolem ní lépe izoluje teplo.

repkin*
hodnocení

0x
Vliv ma rozmisteni nadobi uvnitr.

hodnocení

0x
Okno taky lépe tlumí zvuk jeli zavřené. Stejně tak zastavěná myčka bude nutně tišší než na volno. Teď se zvuk šíří ze všech stran, po zastavění jen zepředu.
Jinak souhlasím, že při mytí např plastových mís je myčka hlučnější než u procelanovych. :)

fhjo
hodnocení

0x
Otázkou je, co je hlučná. Jinak na hlučnost má vliv i umístění nádobí, množství pěny atd. Jak moc je hlučná nebo co přesně dělá?
Měli jsme myčku Indesit hlučnost 53 dB, na netu všude, že je tichá, ale nedalo se u ní vydržet, jaký dělala randál. Tak šla do sklepa. Ta tvá má 46 dB, což by nemělo být moc hlučné, pokud není pokažená.

petra195
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi Moc mi to pomohlo učím se teprve jak naskládat nádobí tak si držím pálce ve zdokonalovaní a co nejdříve zastavíme do linky. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]