Nejste přihlášen/a.
dobry den,mam novy mobil nokie lumia 550 nejde zapnou po zmacknuti zapinani jen sviti a je tam jakysi smajlik,na mobilu se objevilo ze mam udelat aktualizaci tak jsem to zmackla a delalo se dlouho tak jsem to prerusila tak ze jsem mobil otevrela jinak to neslo a vyndala sim a uz se to stalo poradite nekdo co s tim diky
Dobrý den, vraťte tam SIM kartu a vyndejte na chvilku baterii z mobilu (pokud to jde). Potom ji vraťte zpět a zkuste mobil zapnout. Zdravím!
doplněno 31.12.15 19:47:Byla baterie dost nabitá? Jinak, jistě k novému mobilu máte i návod, tak si tam zkuste najít, jakým způsobem ho vrátit do Továrního nastavení. Já osobně nemám aktualizace rád, protože může být potom nějaký problém - myslím, že jste ani aktualizovat nemusela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.