Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Explorer - některé podstránky nejdou otevřít

Od: stepanka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, zakoupila jsem si tel Lumia 640 LTE a nemůžu s ním pracovat ve firemním systému. Po zadání přístupových údajů se na úvodní stránku dostanu, ale většinu podstránek zde neotevřu *nevi*. Surfování na netu jde bez problémů, pouze v tom pracovním intranetu to zlobí. Kolegům to funguje bez problémů, ovšem mají tel s androidem, já mám windows, používám explorer, ale jiný prohlížeč mi to ve Store nenabízí *zed*. Tak nevím kde je chyba. Jiný prohlížeč, velikost otevíraných stránek, nějak nastavit explorer...?...jenom ne jiný tel *ee*

Děkuji Všem za pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Já bych začala konzultací s firemním IT.

Přístup do firemního systému může být nějak omezen ze strany firmy.

stepanka*
hodnocení

To jsem udělala jako první, ale ...moc mi nepomohli. Pravda, ta má otázka je v podstatě hodně obecná, ono těch důvodů může být více, proč to nejde. *nevi* . Napsali mi , že ten systém není a ani nebyl koncipován na mobilní zařízení, ale že ze zkušenosti vědí, že na něm funguje Mozilla- Firefox na androidech. Ale to už vím od svých kolegů také *zed*.

Psali o tom, že prudukty Microsoftu, obzvlášť ty novější mají v rámci zabezpečení bohužel takové nastavení, že něco prostě vůbec nepropustí. Že by se to možná dalo na telefonu nějak povolit, ale muselo by se to asi testovat a to samozřejmě není v jejich silách ..to chápu *plac*.

Ale jak stáhnout Mozillu- Firefox, když mi to windows ve STORE, vůbec nenabízí *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]