Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi 2 redmi

Od: rustyxxm* odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer. Myslíte že je telefon Dobrý?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martin12*
hodnocení

1x

Mám ho (verzi se 2 GB RAM) a zatím jsem spokojen. Podívej se na recenze na youtube, sice tam testují tu 1 GB verzi, ale i tak je vidět jak vypadá i prostředí telefonu atd. Kdyžtak si ječtě počti tady: http://miuios.cz/

audinos*

Právě že ta verze s 1 GB měla jednu jedinou vadu, že paměť nestačila. 2 GB je už opravená a výborná verze!

host*
Mám redmi 1s (právě z něho píšu) rok a půl a výborný! Zase půjdu do Xiaomi až budu chtít měnit.

danner122
hodnocení

1x
Už rok mám xiaomi 1 S jsem naprosto spokojen a mám též píšu z něho..

hodnocení

0x

Pozor na zadní kryt telefonu vyrobený z šedého plastu. Samovolně nám praskal v rozích. Poprvé reklamaci uznali a kryt vyměnili. Když však praskl kryt podruhé, tak reklamaci zamítli. Nedali jsme se a pohrozili, že půjdeme go sporu a necháme udělat na závadu znalecký posudek, Tak nakonec reklamaci uznali a dali tam nový kryt ovšem už z jiného plastu, takový kovově šedozelený, který už nepraská.

redmi*

Dnes je již Redmi 3 a ten je snad celokovový

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]