Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně kabelu propojení PC a zesilovače tesla AZS 223, pouštím na tom pouze písničky, mám doma kabel od domácího kina, ale zdá se mi že to nepřenese tak dobře kvalitu ani zvuk, potřeboval bych poradit jaký kabel koupit aby to bylo všechno v pohodě s dobrou kvalitou.
Děkuji všem co poradí.
Obávám se,Petery,že kabel od domácího kina ti k propojení do AZS 223 moc nepomůže.Nevím sice,jaký kabel máš,ale předpokládám,že je vícežilový.Musí propojit více kanálů než dva pro stereo zesilovač .Takže pokud to připojíš svým kabelem,ty informace pro ty nepřipojené kanály tam chybí.Ze zdroje zvukového signálu musíš získat úplnou informaci pro oba stereokanály,pak je kvalita zvuku daná reprodukční schopností zesilovače.Ten je skutečně velmi kvalitní.Určitě pro domácí poslech.
JABRAKA
No on ten zesilovač není nic novýho ani žádná špička,můj názor je ten,že k němu stačí úplně obyč.kabely,má sice dost velkej výkon(myslím že 50W)měl jse ho na ozvučení malýho sálu.
Nic nového to nejni to je pravda, ale já jsem sním spokojený, měl jsem pučený od kamaráda kabel stejný jako mam ten doma ale ten jeho už mel kabel trosku silnější a stříbrný jack. Tak já nevím mám to nechat? ten obyč?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.