Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na Vánoce dostala kamarádka telefon zakoupený přes internetový obchod O2, ale má sim T-mobile. Při vložení sim do telefonu, telefon napíše chybovou hlášku. Je možné telefon nějak odblokovat? A nevíte kde telefon odblokují? Děkuji, Jaroslav Charvát
Je jasné že když si zakoupíte telefon u jednoho operátora tak bude dělat vše o to aby ho nešlo přihlásit u konkurence.
Tuším že T.mobile už mobily neblokuje a Vodafone neblokoval snad nikdy ..
ODBLOKOVÁNÍM TELEFONU AUTOMATICKY PŘICHÁZÍTE O ZÁRUKU
Jde o zásah do telefonu a ten by v rámci záruky měl vždy provádět autorizovaný servis (tedy v tomto případě O2 a smluvní partner O2 . Tedy pokud telefon odblokuje někdo jiný tak jste porušil pravidla záruky a příjdete o ní.
Dotaz na O2: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám v plánu zakoupit si u Vás telefon, mám několik dotazů: 1. Je telefon blokován pro jiné sítě? Odpověď O2 Guru Mirek 13.6.2015.16:03
Dobrý den,
1. Telefony už velmi dlouhou dobu prodáváme neblokované. Odsud o2.cz/... Pravděpodobně máte jiný problém, než blokovaný telefon...O jakou hlášku se jedná? A typ mobilu? Možná na něco přijdeme...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.