Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil od O2 - sim T-mobile

Od: jaryncharvat* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, na Vánoce dostala kamarádka telefon zakoupený přes internetový obchod O2, ale má sim T-mobile. Při vložení sim do telefonu, telefon napíše chybovou hlášku. Je možné telefon nějak odblokovat? A nevíte kde telefon odblokují? Děkuji, Jaroslav Charvát

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Domnívám se,že telefon neodblokujete.
Také jsem přecházela z T-Mobile k O2.
Musela jsem s nimi sepsat smlouvu a oni mně posléze poslali jejich sim kartu.
vernon
Tak to je logické. Ale tady jde o blokovaný telefon.

daniel*
hodnocení

0x

Je jasné že když si zakoupíte telefon u jednoho operátora tak bude dělat vše o to aby ho nešlo přihlásit u konkurence.

Tuším že T.mobile už mobily neblokuje a Vodafone neblokoval snad nikdy ..

ODBLOKOVÁNÍM TELEFONU AUTOMATICKY PŘICHÁZÍTE O ZÁRUKU

Jde o zásah do telefonu a ten by v rámci záruky měl vždy provádět autorizovaný servis (tedy v tomto případě O2 a smluvní partner O2 . Tedy pokud telefon odblokuje někdo jiný tak jste porušil pravidla záruky a příjdete o ní.

vernon
T-mobile mobily neblokuje přes deset let.

hodnocení

0x

Dotaz na O2: Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám v plánu zakoupit si u Vás telefon, mám několik dotazů: 1. Je telefon blokován pro jiné sítě? Odpověď O2 Guru Mirek 13.6.2015.16:03

Dobrý den,
1. Telefony už velmi dlouhou dobu prodáváme neblokované. Odsud o2.cz/... Pravděpodobně máte jiný problém, než blokovaný telefon...O jakou hlášku se jedná? A typ mobilu? Možná na něco přijdeme...

jaryncharvat*
hodnocení

Dobrý den, všem děkuji za rady, kamarádka šla nakonec do obchodu O2, kde vše vyřešili. Telefon nebyl blokován, ale jednalo se o jiný problém.

Jaroslav Charvát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]