Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alarm - co vše zachytí čidla

Od: bambus* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. mám dotaz, co vše pochytí pohybová čidla domácího alarmu. Často, když jsme přes den v práci nám alarm volá, a tak často letím domů, ale nic tam není. Co vše to může zachytit? Je možné i mouchu? Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Aho, možné to je, nebo pavouk vleze na čidlo, nebo záclona v průvanu? Možností je mnoho...možná máte nastavenou moc vekou citlivost. Pokud to dávala do kupy firma tak to nechte přeštelovat

bambus*
hodnocení

No máme velkej dům, myslim že tu máme 15 čidel. Okna jsou v naší nepřítomnosti zavřená. Ten pavouk na čidle mě nenapadl, docela dobré. Jinak dnes jsem mel v pracovne cmelaka, tak to treba pusobi on a jina havet...

Doporučím to nechat vyštelovat a pavouk asi trochu moc nám alarm taky blbnul tak byl seštelován a když jsem ho zkoušel tak běžícího křečka po stole ani po zemi to nechytlo ale kote na zemi už ano...což myslím je úplně ideál, zvlášť pokud nemáte doma nějakého mazlíčka..s pozdravem Adam.
*cteni*

hodnocení

0x

nejlepší je použít čidla s tolerancí domácích zvířat - stojí sice o 50% více, ale nic pod 10kg s nimi nehne. Může se tak doma toulat kočka nebo malý pes bez poplachu :)

luk*
hodnocení

0x

U každého čidla se dá nastavit jeho citlivost

...ale chce si s tím trošku pohrát :)

martini*
hodnocení

0x

Doporučuji čidla nastříkat Raidem, zaschne to a hmyzákům dost dlouho smrdí, ani je nenapadne na to lézt. Je to vyzkoušené, nebojte, čidla budou fungovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]