Nejste přihlášen/a.
K Vánocům jsem si udělal radost a pořídil nový mobil (můj první chytrý, tedy krom služebního). Žádné dělo, používám to jako lepší a menší telefonní budku . Na internet mám NTB, tohle bude tak nouzovka. S originál launcherem jsem se nesžil (nepodařilo se mi donutit ikony k zamčení na pozicích), zkusil jsem stáhnout něco jiného, zatím KK Launcher, který vypadá slibně, co mě vytáčí je grafické provedení ikon v doku, 4 z 5 jsou modré, navíc pod nima mám šedou tapetu. Můžete mi někdo doporučit nějaký vyzkoušený launcher? Požadavky: Free, CZ a samozřejmě funkční bez problémů. Mám Lenovo A1000, Android 5.0.
Pokud by měl někdo tip na nějakou aplikaci pro práci s kontakty, která je funkční alespoň do té míry, jako umožňovala Nokia PC Suite, sem s ní. Ze dvou starých mobilů (soukromého a služebního) jsem do PC vytahal kontakty, den jsem je ladil (k naprosté spokojenosti) a výsledkem je, že po natažení do nového "chytrého" mobilu nejsem schopen s kontakty pořádně dál pracovat. Pokud mám vyplněný titul, tak ač je nastaveno řazení dle příjmení, všichni inženýři jsou pod i, doktoři práv pod j atd. O tom, že kontakt se jmenuje Petr namísto Novák nemluvě... Naštěstí to hledá fulltextově.
S launcherem hotovo. Zkusil jsem ten liborem007 doporučovaný Nova Launcher, dotáhl jinou sadu ikon, přenastavil to k obrazu svému a chodí to dobře. Teď ještě ty kontakty
jeden z nejlepsich je go launcher, ma i decentni vzhled, hromadu nastaveni a malych vychytavek, pouzival jsem ho odzacatku, nez jsem presel k sony, a jejich tovarni launcher je tak supr, ze me ani nenapadlo jiny launcher instalit. Launcher si musite zkusit sam, ktery vam bude vyhovovat, aspon se prvni tyden nebudete s telefonem nudit .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.