Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych v budoucnu koupit kvalitní odšťavňovač. Nejde mi o ty hlučné a plastové typy. Na trhu jsou dvohřídelové tiché s pomalým chodem (typ angel). Je jich několik typů, kdo máte zkušenost? Také se musím řídit cenovou dostupností poro mne. Zdravím Všechny
Velmi kvalitní odšťavňovač jsem před časem koupil k nám domů. Je to opravdu drahý Catler, ale jeho schopnosti jsou velmi ocenitelné. Po půlroku každodenního používání mohu jen doporučit. V současné době je možné jej dokonce koupit s dárkem (kuchyňská váha) za necelých šest tisíc. Zkuste si najít na netu. Mimochodem, je to také vítěz v posledním dTestu odšťavňovačů.
Jak kolega vyjádřil názor. Proto je potřeba použít právě kvalitní přístroj!
Na internetu se nechají sehnat odšťavňovače na míru, mám takový, docela dobrý, ale! Pijete jen šťávu, tedy vodu s jakýmisi příchutěmi toho ovoce, které lisujete, ale vlákniny - kartáč a čistič Vašich střev jsou nenávratně odlisované. Není to škoda? - Jen akademická otázka. I pro malé děti je prostě vláknina mana nebeská...
Ty dvouhřídelové jsou extra, cenově i kvalitou. Hodí se i pro bylinky, ořechy atp. Já zvolil kompromis, Hurom juicer. Jednohřídel pomaloběžná se šnekem. Ořechy na tom jdou, mandlové mléko atp je vážně super. Bylinky moc odšťavnit nejdou, spíš teda vůbec.
Kamarád má Catlera, při porovnání z kila stejné mrkve byla jiná konzistence a jiná barva, z Catlera taková průhlednější. Výtěžek asi 10:9 (Hurom / Catler), z Huroma leze znatelně sušší směs.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.