Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradí někdo jak připojit bezdrátová sluchátka k tv LG 47LW5500-ZE, tak aby bylo slyšet audio z reproduktorů i sluchátek současně? Po zasunutí 3,5,mm kolíku se automaticky odpojí reproduktory a přes SCART zasuvku se na pinech 4 (ground), a 2 (pravý), 6 (levý ) neobjeví žádné audio. Je nějaká možnost jak sluchátka aktivovat? Děkuji. K.
Rozebrat tv. Sluchátka jsou Jackem připojeny do samice konektoru a tam je odpojení reproduktorů řešeno mechanickým rozpojením kontaktů. Stačí tedy přemostit tyto kontakty.
A to víš u tohoto modelu na 100%, že je to tak řešené. Píšu to, aby tazatel nebyl třeba pak zklamán, že to nefunguje.
Stejnou věc jsem řešil cca před rokem u jiného LG a repro a sluchátka byly řízeny přímo ze základní desky. Obě naráz prostě nehrály. Nakonec jsem vzal zvuk před koncovým stupněm.
Ty jsi mě nepochopil.
Bez zasunutého jacku hraje pouze reproduktor v TV a na samici konektoru nejde vůbec nic. Až po zasunutí jacka dojde k připojení signálu na něj.
To dřívkem nevyzkoušíš.
Je velmi jednoduché, jak zjistit, že se jedná o mechanické odpojení. Jack má průměr 3,5mm, což je +- průměr dřevěné špejle. U hrající televize zasuňte opatrně kousek špejle do samice jacku s použitím obdobné síly, jak když se zasouvá samec. Pokud zvuk vypne, je použito mechanické odpojení pomocí kontaktů v samici jacku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.