Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo P70 proximity sensor

Od: mara* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

přítelkyni jsem koupil Lenovo P70 a flip case (odkaz dám nakonec). Možná mylně jsem si myslel, že po přiložení flip case obrazovka telefonu vypne, ale i přes přikrytí telefonu, obrazovka stále svítí. Nevíte jestli se to dá někde nastavit? Předem děkuji za odpovědi.

czc.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ten senzor je aktivní jen při volání. Vypne ti dotyk abys si uchem neovládal telefon. Jinak myslím bude deaktivovanej kvůli úspoře energie.
mara*
hodnocení

To je zajímavý, to by mohl jít kdyžtak zapnout pomocí nějaký app.

stonek*
hodnocení

0x

Toto bývá realizováno hall snímačem v telefonu a malým magnetem schovaným v pouzdru.

přesně jak píší rádcové nade mnou - proximity switch je aktivní jen při volání a vypínání displeje dělá halova sonda ovládaná magnetem umístěným v pouzdře. Proč to nedělá všechno proximity? Je energeticky náročnější na to aby pracoval pořád i v okamžiku kdy má být mobil ve stby módu.

mara*

Takže tím pádem by se mělo vyrábět pouzdro s tím magnetem aby telefon zhasnul, to je dobrá zpráva a nevíte o nějakém takovém pouzdru? na internetu jsem hledal a hledal a nic..

ufonek

A nebo si z Play stáhnout aplikaci EveryCover.

mara*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]