Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upomínky (android)

Od: martin12* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, přešel jsem z Nokie na telefon s Androidem a hledám vhodnou aplikaci na upomínky. Ve staré Nokii jsem jednoduše zadal název upomínky a čas a pak když nastala, tak mi telefon dlouze pípal (jako budík). Jakou aplikaci pro Android používáte vy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
25.12.15 20:53
hodnocení

0x

evernote

hjo
hodnocení

0x

Chválím, že jste přešel z WP na Android. Samozřejmě je nutné si u Googlu založit svůj účet a právu provádět přes Gmail. Z mého pohledu výborná aplikace je "aCalendar+". Jde o placenou variantu, nicméně jsem naprosto spokojený. Mimochodem, před pár měsící jsem také odešel od WP k Androidu. Jsem moc rád, že jsem se k tomu dokopal. Ne díky, WP už ne.

seelou*
Nemyslim si, ze tazatel prechazel z WP, ale ze stare tlacitkove Nokie :)

hodnocení

0x
Google Keep, budík (jde tam zadat nazev), kalendar.

martin12*
hodnocení

Díky za rady. Zkoušel jsem Google Calendar, ale mobil jen jednou pípnul (jako u sms) a to bylo vše. Potřeboval bych, aby pípal dokud nedám stop nebo po nějaké době sám přestane. Tak jsem to měl u minulého telefonu. Jde to v tom Google Calendar nebo Google Keep? Jaký je v nich rozdíl?

nastav si jiný zvuk pro upozornění - něco dlouhého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]