Dobrý hry večer.Mám už rok telefon doodge a jsem sním spokojený,teď se mi rozbil,můžete mi doporučit od stejne značky i jiný výkonný telefon.? Vim že je zbytečně kupovat znackovy,když poměr a výkon je stejný.Chtěl bych hodně výkonný a do těch 5000 dekuji
Jestli ti nevadí úplně neznámé značky zkus třeba OUKITEL U10 System: Android 5.1 RAM + ROM: 3GB RAM + 16GB ROM Camera: 5.0MP front camera + 13.0MP back camera Bluetooth: 4.0 GPS: GPS, A-GPS Hotknot: Support SIM Card: Dual SIM dual standby, Dual Micro SIM Network: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz. Na gearbest.com je za 159,-$ a mají tam i možnost poslání z EU warehouse čili už proclený bez dalších poplatků. doplněno 25.12.15 20:52: Je to silný osmijádro s velkou RAM. To už by nějaký výkon mohlo dát. CPU: MTK6753 64bit Octa Core,1.3GHz
Jo je to delo za par kacek ale stabilita a odladenost romky je hruzna. Cinskych znacek za par kc je hodne. Jen se musi cist fora ,... doplněno 26.12.15 08:52: Radeji elephone p8000
Na trhu je spousta dobrých,méně známých značek,musíš pohledat.Např. UMI ROME..Elephone také nevyrábí špatné telefony.Mrkni na Androidforum.cz,když uvažuji o novém telefonu,řídím se recenzemi odtamtud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.