Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Chtěl bych se Vás zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s GPS navigací v mobilu Sony ericsson c702.Jestli je vůbec dobrá.Nebo jaký je Váš názor na tuhle GPS?
Takže jestli jse mto pochpil stači si jen stahnout ten program a nemusim nic platit je to tak?
nove telefony s OS a novejsim symbianem uz viry chytit nemuzou(protoze zadny nejsou)viry byly jenom na starsich S60
Nazdar chlapi,tak ja jsem fakt asi blb,absolutně nevím co mám dělat,mapy do těch složek se mi vůbec nedaří dávat,neumím to dát do toho telefonu-najít vůbec ty složky do kterých se to má dávat-mobil mám přes kabel+PC napojený,...po zapnutí Tekbuddy mi to normálně najede a potom napíše Výchozí mapa selhala analýza kibračního souboru a je po srandě,chci někoho poprosit,jestli někdo,kdo bude číst tyto stránky-viz.mě jestli není někde od okr.Vsetín,dojel bych a službu zaplatím,fakt si s tím nevím rady,pomůže někdo!Díky moc!
Díky,tak to mám ,je to i v češtině,mám SE C702,ale absolutně nevím,jak do toho dát ty mapy,tak aby to fungovalo,článku je o tom hodně,ale absolutně nechápu,jak to sprovoznit! a ni jakou musím mít velkou paměť na kartě na stáhnutí těch map,chtěl jsem hlavně Beskydy,Javorníky!Můžeš mi poradit,nebo dát telefon,zavolal bych!Díky moc!Radek
Jak dostat mapy do TrekBuddy se dozvíš tady navigovat.mobilma/... MapGrabberem si pohodlně uděláš mapy přesně který potřebuješ, mám to vyzkoušený a funguje dokonale. Kartu mám 8 GB, ale tak velkou nebudeš potřebovat. Záleží jak velký mapy si uděláš, já mám největší mapu asi 150 MB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.