Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahnout hudbu a filmy a podobny do ipadu

Od: nazvejklyjablko odpovědí: 1 změna:

dobry den... K vanocum jsem dostala poprve neco od Applu.. Ipad air 2... Chtela jsem si neco stahnout z hudby, ale zdarma. Zkousela jsem ulozto ale stahnout to nejde... Vice ve fotce.. Jediny co se udela je ze se to prehraje takto ale neulozi... Zkousela jsem i jiny stranky a nuc nejde... Prosí to ze to nestahuju z obchodu si odpuste, ptam se na tomjak to stahnout zdarma. Klidne i jinou cestou.. Treba pres notebook... Ale nemam krom ipadu od applu nic jineho, notebook lenovo . A jeste otazka jak prehrat film na ipadu... Zase abych ho nemusela kupovat. Uloziste mam to nejvetsi... Vejde se vse, to problem neni. Dekuju moc

Jak stahnout hudbu a filmy a podobny do ipadu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickys
hodnocení

2x

Do notebooku nainstalujte itunes ze stránek applu. To je program, který vám umožní dostat téměř jakoukoli hudbu/video do ipadu.

Hudbu stáhněte do notebooku, pokud ji tam už nemáte. Připojte ipad k pc kabelem, hudbu naimportujte do itunes a následně přeneste z itunes do ipadu. Použijte potom v ipadu přehrávač hudby. Chce to trochu pocvičit, ale na youtubu je návodů jak pracovat s itunes mnoho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]